Velsen

Regenboogloket in de gemeente Velsen

Binnen de gemeente Velsen is begin 2020 een Regenboogloket geopend. Naast de laagdrempelig ondersteuning die het Regenboogloket online inzet, biedt het Regenboogloket ook fysieke afspraken op de locaties van Stichting Welzijn Velsen en Stichting Welzijn Beverwijk. Deze gesprekken gaan op afspraak.
Ondersteuning in Velsen

Activiteiten in de gemeente Velsen
Onderstaande activiteiten heeft het Regenboogloket in samenwerking met de gemeente Velsen uitgevoerd:

Coming out day 2021
Coming out day 2020
Coming out day 2019

Ondersteuning
Heb jij behoefte aan een luisterend oor? Start een chatgesprek (dit kan anoniem) of vul het onderstaand e-mailformulier in als je liever per e-mail contact wilt. Eventueel kun je ook een afspraak maken.In de toekomst zullen wij ook inloopspreekuren organiseren.Dit is niet voor iedereen prettig. Zeker niet als je nog in de kast zit of te maken hebt met een onveilige situatie. Hiervoor kun je altijd anoniem met ons in contact komen via de chat of andere social media kanalen.

Voel je je soms onveilig op school of op je werk?

Pesterijen? of uitsluiting? Soms kunnen het ook vervelende grapjes zijn. Wat onschuldig lijkt kan je toch kwetsen. Sommige krijgen te maken met fysiek geweld omdat ze anders zijn. Praat er over. Mentaal kan het veel met je doen.

Signalen van ouders en opvoeders

Wij krijgen soms signalen dat kinderen gepest worden en/of uitgescholden worden vanwege hun geaardheid. Graag komen we met u in contact. Dit kan eventueel anoniem. Zaken die nu nog verborgen zijn willen wij meer in beeld proberen te krijgen. Naast dat we concrete ondersteuning bieden willen we met deze concrete signalen aandacht vragen binnen de Gemeente Velsen voor het probleem en een veiligere omgeving creëren.

Te maken met geweld of discriminatie?

Wij nemen je verhaal serieus en kunnen je helpen. Ook eventueel anoniem.

Contact

Via het contactformulier kun je op een laagdrempelige manier contact met ons opnemen. Het kan fijn zijn om er met een ervaringsdeskundige over je situatie te praten. Nadat we je bericht hebben ontvangen kunnen we een chatafspraak maken of stemmen we af wat voor jou een prettige manier is om in gesprek te gaan. We gaan vertrouwelijk om met je gegeven en alles is 100% discreet en indien gewenst anoniem. Deze ondersteuning bieden we voor iedereen: jong en oud. Er zijn geen kosten verbonden aan deze hulp.

  Naam (of je nickname)

  Leeftijd*

  Plaats

  E-mail*

  Onderwerp

  Schrijf hier je bericht

  Antispam vraag:

  * = om je beter te kunnen helpen zijn deze velden nodig.

  Schuiven naar boven
  Help mee en steun ons werk Help mee en doneer