Ambassadeur Zoë

Ambassadeur Zoë

Hoi! Mijn naam is Zoë Gerritsen. Ik ben afgestudeerd muzikant, singer-songwriter en vind het leuk om te sporten en te wandelen met mijn hond. Vanuit de activiteiten voor het Regenboogloket ben ik in contact gekomen met de Koninklijke Marine. Naast mijn rol als ambassadeur voor het Regenboogloket ben ik nu werkzaam als diversiteits- en inclusiviteit officer bij de Koninklijke Marine. Dit is nieuwe functie waar ik met veel plezier invulling aan geef.

muzikant
sporten
zingen
kleurijke sokken
singer-songwriter
Zij/haar
etc…
 

Ambassadeur en ervaringsdeskundige Zoë - lesbisch

 

Ambassadeur Zoë
‘Ik wens iedereen een veilige omgeving toe, zodat ieder zichzelf mag en kan zijn’. Dat is mijn motivatie als ambassadeur voor Stichting Regenboog Loket.Mijn missie als ambassadeur is om positiviteit en vertrouwen te verspreiden door mijn verhaal te vertellen en naar verhalen te luisteren.

 

Ervaring als lhbti+-er

Tijdens mijn middelbareschooltijd kwam ik erachter dat ik op vrouwen val. Sindsdien heb ik nooit negatieve reacties ontvangen over mijn geaardheid. Voor mij is dat normaal en dat zou voor iedereen normaal moeten zijn. Helaas is dat niet zo, hoe schrijnend ik dat ook vind.
Ik hoop dat mijn verhaal andere mensen een gevoel van vertrouwen geeft, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn en dat we de positieve verhalen blijven belichten.

 

“Vanuit het donker hoop ik dat mensen zich aan die lichtpunten vasthouden.
Laten we hopen dat er steeds meer lichtpunten bij komen en dat het steeds minder donker mag zijn.”

 

TIP

“Mijn tip aan iemand die het lastig vindt om zichzelf te zijn is: leer jezelf kennen, verzamel liefde om je heen, accepteer je gevoelens en omarm het. Als dat lukt, dan leef je als de beste versie van jezelf. Dat gun ik iedereen”.

Weetjes

 • De wereld zou veel mooier zijn als iedereen liefde in elke vorm zou accepteren.
 • Ik word erg blij van kleurrijke sokken.
 • De meest inspirerende persoon vind ik Freddy Mercury omdat hij altijd zichzelf was.
 • Mijn superkracht is doen alsof ik goed kan dansen.
 • De belangrijkste les uit mijn leven is genieten. Wees jezelf en geniet van alles om je heen.
 • Als ik door de tijd terug kon reizen, zou ik mijn vroegere zelf adviseren om dit liedje te luisteren:
  All I Need – Mighty Oaks
gekleurde sokken ambassadeur Zoë

Mijn hulp

Mensen om mij heen vragen mijn hulp als ze zich niet fijn voelen, of als er iets is gebeurd waarover ze willen praten. Ik ben graag een luisterend oor en ieder mens is voor mij bijzonder. Ik behandel iedereen gelijkwaardig en met respect.


In contact komen met Zoë?


  Wil je in contact komen met Zoë en vind je het fijn om ervaringen te delen of heb je een vraag? Dan kan dit via onderstaand formulier. Het Regenboogloket zal de email doorsturen naar Zoë. De ambassadeurs zijn als vrijwilliger betrokken en kunnen soms niet snel reageren. Indien de email niet in korte tijd kan worden beantwoord door Zoë dan neemt een medewerker van het Regenboogloket contact met je op.

  Je naam (of je nickname)

  Leeftijd*

  Plaats

  Je emailadres*

  Onderwerp

  Schrijf hier je bericht

  Antispam vraag:

  * = om je beter te kunnen helpen zijn deze velden nodig.  Schuiven naar boven
  Help mee en steun ons werk Help mee en doneer