Kijken

Films en documentaires

Deze pagina is voor mensen die nieuwsgierig zijn naar seksuele diversiteit en genderidentiteit. Ook voor mensen die nog onderzoeken hoe het zit met hun eigen gevoelens. Films en documentairs zijn een mooie mogelijkheid om meer hierover te leren. Mogelijk herken je iets en worden zaken hierdoor meer duidelijk. Wil je erover praten met iemand, dat kan via de chat.

 

Films

Documentaires


Een man weet niet wat hij mist: De bevriende programmamakers Tim den Besten (26) en Nicolaas Veul (29) gaan op zoek naar de grenzen van hun eigen seksualiteit. Beiden zijn homo, tenminste, dat denken ze.
Klik hier voor de link

Gay-K: Tim den Besten en Nicolaas Veul gingen voor VPRO Dorst naar Oekraïne met de verwachting een documentaire te maken over de allereerste Gay Pride in het land.
Klik hier voor de link

De Hokjesman: De lesbiennes. Anders dan mannelijke homoseksuelen lijken lesbiennes zich nauwelijks te profileren, maar schijn bedriegt. De Hokjesman gaat op zoek naar de plekken en gelegenheden waar lesbiennes elkaar treffen.
Klik hier voor de link

Lipstick lesbiennes: Bram van Splunteren trekt er weer op uit om te kijken hoe het met de liefde is gesteld in Nederland. Onder meer wordt de vraag onderzocht of we de vrijheid die we tegenwoordig hebben op het gebied van de liefde wel aankunnen. Is de monogame relatie over haar houdbaarheidsdatum heen?
Klik hier voor de link

Series

Lhbt series op Youtube
Anne+ Drama serie van de NPO die nu ook te zien is op Youtube. Het verhaal gaat over een jonge lesbische vrouw met een turbulent liefdesleven in Amsterdam. Klik hier om te kijken.

 

 

 

Meer volgt binnenkort…

 

Schuiven naar boven
Help mee en steun ons werk Help mee en doneer