Barrie Stevens – I’m an Artist

Barrie Stevens – theatershow 3 en 4 juli 2021

Barrie Stevens - I'm an ArtistBarrie Stevens vertelde vorig jaar met Coming-out weekend in Stadsschouwburg Velsen openhartig over zijn zijn verleden. Barrie groeide op als enig kind in Groot Brittanië in de jaren vijftig. In die tijd was homoseksualiteit nog verboden in het land. Als homoseksuele jongen moest hij voorzichtig zijn. Zijn ontdekkingstocht naar zichzelf en waar zijn geaard was, vond plaats achter gesloten deuren. “Het heeft veel effect op mijn leven gehad”.

In de kleinschalige soloshow I’m an Artist zingt, danst en vertelt Barrie in een intieme setting over zijn leven. Bijvoorbeeld over hoe hij als 18-jarige danser naar Nederland vertrok, waar hij al gauw een plek in de spotlights veroverde. Van Ja Zuster, Nee Zuster tot TiTa Tovenaar en van de Soundmixshow tot aan Beter Laat Dan Nooit. Naast de eeuwige strijd om werk en het afbranden van zijn geliefde woning, verloor hij tot overmaat van ramp zijn grote liefde. Het heeft hem gemaakt tot wie hij nu is.

Barrie Stevens -I'm an Artist
Zaltbommel – december 2020 – Foto: Marcel Otterspeer – Doorlooprepetities solovoorstelling Barrie Stevens’ I’m an Artist.

In de koffers: zijn opmerkelijke levensverhaal, prachtige liedjes uit zijn roemrijke carrière en swingende dans. Waarbij hij in het nummer “Glad to be Gay” zichzelf heeft weten te omarmen.

I’m an Artist
za 03 juli 2021 – 20:00 uur
zo 04 juli 2021 – 14:00 uur

Kaarten verkrijgbaar via:
https://de-poorterij.nl/programma/

Website van Barrie Stevens:
www.barriestevens.nl

 

 

 

Barrie Stevens – I’m an Artist
Scroll to top