Nieuwe ervaringsdeskundige intersekse

Ervaringsdeskundige Berthine

🌈✨ Even voorstellen: Berthine ✨🌈

Je kunt vanaf nu ook in gesprek gaan met Berthine 🌟 Als ervaren coach en ervaringsdeskundige ondersteunt ze intersekse personen en overige lhtbti+’ers met (hulp)vragen.

💬 “Wat mij motiveert om mij als ervaringsdeskundige voor Stichting Regenboog Loket in te zetten is dat ik graag iets positiefs wil bijdragen aan de wereld, en de ander wil steunen of inspireren om vooruit te kunnen daar waar je vastloopt. Het Regenboogloket is een veilige en laagdrempelige plek waar je kan komen met al je vragen, en veiligheid is zo’n belangrijke basis.”

Berthine is ervaringsdeskundige op het gebied van intersekse en begrijpt als geen ander de uitdagingen en vragen rondom dit onderwerp. Kijk hier voor haar verhaal, hulp en advies.

Berthine, welkom in het team! 💖🌈
#Berthine #Coach #Ervaringsdeskundige #Intersekse #Regenboogloket

In contact komen met Berthine?


  Wil je in contact komen met Berthine en vind je het fijn om ervaringen te delen of heb je een vraag? Dan kan dit via onderstaand formulier*.

  Naam (of je nickname)

  Leeftijd*

  Plaats

  E-mail*

  Onderwerp

  Schrijf hier je bericht

  Antispam vraag:

  * = om je beter te kunnen helpen zijn deze velden nodig.

  In uitzonderlijke gevallen kan het dat Berthine niet snel kan antwoorden vanwege ziekte of andere redenen, een hulpverlener van het Regenboogloket zal dit dan laten weten en proberen aan te geven wanneer het wel mogelijk is. Jouw privacy en gevoelige informatie wordt met de grootste zorg behandeld.

  Nieuwe ervaringsdeskundige intersekse
  Schuiven naar boven
  Help mee en steun ons werk Help mee en doneer