Haarlem

Regenboogloket in de gemeente Haarlem

Het Regenboogloket krijgt financiering vanuit Buurts. Hierdoor kunnen we meer ondersteuning bieden aan lhbti+’ers in Haarlem, partners ondersteunen en activiteiten uitvoeren.

Stichting Regenboog Loket

Ondersteuning in Haarlem

Het Regenboogloket
is onderdeel van Buurts

Nieuws

Clientondersteuning in Haarlem en Zandvoort

Stichting Regenboog Loket is samenwerkingspartner van “de Ondersteuners van Haarlem en Zandvoort“. Zij zijn er voor iedereen die vragen heeft over zelfstandig leven, zorg en ondersteuning, meedoen, wonen, onderwijs, werk en inkomen. Het Regenboogloket ondersteunt mensen die ondersteuning zoeken of vragen hebben over seksuele geaardheid en/of genderidentiteit. Door integrale samenwerking met onder andere Mee & de Wering en Dusty Foundation zijn diverse hulpvragen opgepakt.

Steun voor iedereen

Stichting Regenboog Loket biedt steun aan iedereen die vragen heeft of ondersteuning zoekt wat betreft seksuele geaardheid en/of genderidentiteit.

Steun ons

Hecht u belang aan goede laagdrempelige ondersteuning voor mensen die worstelen met hun seksuele geaardheid en/of genderidentiteit en vindt u dat deze blijvend kan worden ingezet? Stichting Regenboog Loket is voor haar inkomsten mede afhankelijk van giften en donaties. Wil u ons werk steunen? Zie op deze pagina hoe u dit kunt doen.

Ervaringsdeskundigen:

Klik hier voor meldpunt onveilige situaties lhbti+'ers op scholen

 

Heb je iets vervelends meegemaakt op school of voel je je soms onveilig, dan kun je hier meer informatie vinden over het steunpunt voor leerlingen

Contact

Via het contactformulier kun je op een laagdrempelige manier contact met ons opnemen. Het kan fijn zijn om er met een ervaringsdeskundige over je situatie te praten. Nadat we je bericht hebben ontvangen kunnen we een chatafspraak maken of stemmen we af wat voor jou een prettige manier is om in gesprek te gaan. We gaan vertrouwelijk om met je gegeven en alles is 100% discreet en indien gewenst anoniem. Deze ondersteuning bieden we voor iedereen: Jong en oud. Er zijn geen kosten verbonden aan deze hulp.

  Naam (of je nickname)

  Leeftijd*

  Plaats

  E-mail*

  Onderwerp

  Schrijf hier je bericht

  Antispam vraag:

  * = om je beter te kunnen helpen zijn deze velden nodig.

  Schuiven naar boven
  Help mee en steun ons werk Help mee en doneer